GONG traži visoko motivirane i zainteresirane studente i studentice završnih godina Pravnog fakulteta koji bi, u sklopu našeg Pravnog tima, od siječnja do lipnja 2014. godine volonterski sudjelovali u aktivnostima vezanima uz izborne procese, dobru vladavinu, civilno društvo te Europsku uniju.

“Tražimo studente i studentice koji su zainteresirani za demokratizaciju, javno upravljanje i ljudska prava te razumiju zakonodavne procese i rad institucija. Nudimo stjecanje iskustva za primjenu znanja stečenih u dosadašnjem obrazovanju, razvijanje istraživačkih, organizacijskih i komunikacijskih vještina, upoznavanje s radom institucija, organizacija i stručnjaka iz zemlje i svijeta, podlogu za izradu seminarskih i diplomskih radova i rad u ugodnom i poticajnom okruženju.”

Prijave (životopis, preslika indeksa kao dokaz o godini studija te motivacijsko pismo od maksimalno 1,5 kartice, odnosno do 370 riječi) šalju se isključivo mailom na gong@gong.hr  s naznakom „Za internship”,najkasnije do 31. siječnja 2014.

Detaljnije informacije nalaze se ovdje.

Studentice i studenti prava, uključite se u rad GONG-a!